PubQuiz

Op zoek naar een gezellig, avondvullend programma voor uw café, sportvereniging, personeelsfeest of familiedag? Wij van Kanaalzicht ontwikkelen en organiseren gepersonaliseerde PubQuizzen op maat en leveren, ook op locatie, een interactieve avond vol hersenkrakende en grappige vragen in combinatie met muziek en videofragmenten.

Wanneer u een PubQuiz bij Kanaalzicht besteld passen wij het aanbod aan, aan uw wensen. Zo kunnen wij u enkel een gepersonaliseerde PubQuiz leveren, maar voor de complete ervaring kunnen wij op de avond zelf ook een Quizmaster en heuse Quizknoppen meeleveren.       Door de unieke combinatie van maatwerk, persoonlijke interactie en een vleugje humor kunnen wij met onze PubQuizzen voor een scherpe prijs het entertainment voor een gehele avond voorzien! 

Meer weten over hoe een PubQuiz er voor u uit kan zien of wat deze nou precies inhoudt, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of loop gerust ons café binnen aan de Dorpstraat 5 tijdens onze openingstijden.

 

 

Afbeeldingsresultaat voor afbeelding facebook logo